Искаш да тренираш в Ботев - плащаш 520 лева такса и 300 лева за екипировка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:33
1491
Футболно училище Ботев набира деца между 10 и 13-годишна възраст за сформирането на отбори, които ще участват в организираните от Българския футболен съюз първенства за футбол 7 и футбол 9 през сезон 2024/25. По този начин малчуганите, родени между 2012 и 2015 г., ще имат възможността в истинска игрова среда да се развиват и да преминат на следващото ниво.

По време на настоящия сезон във Футболно училище Ботев ще се провеждат още и приятелски футболни срещи, турнири, като децата ще имат и възможността да участват в редица различни инициативи с първия отбор на "канарчетата“. Тренировките ще се провеждат на футболен комплекс "Никола Щерев – Старика“ в кв. Коматево и ще са по методика, разработена от клуба, която ще даде възможност на най-талантливите да продължат своето обучение в академията на Ботев.

Годишната такса е в размер на 520 лв. (или 65 лв. на месец), съобщават от клуба. За улеснение на родителите вече ще имат възможност да заплащат в официалния сайт на клуба с автоматичен месечен абонамент от 70 лв., както и по банков път с месечна такса от 75 лв. Притежателите на клубна карта "Канарче“ също ще могат да се възползват от допълнителни отстъпки при регистрация.

Записвайки се за новия сезон, всички деца ще имат възможност да закупят различни пакети екипировка на Ботев от Macron:

– тренировъчен екип и анцуг, ветровка, зимна шуба, шапка, ръкавици и раница на стойност 300 лв.

– тренировъчен екип и анцуг, ветровка и раница на стойност 210 лв.

– тренировъчен екип на стойност 95лв.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).