Пенев и екипът му уволнени заради слаби резултати, Палазов и Пиргов ще помагат на Златински

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
15:22
8085
Любослав Пенев и четиримата му помощници Атанас Стоилов, Мартин Митев, Ангел Павлов и Никола Солаков всъщност са уволнени от ПФК Локомотив Пловдив и по всяка вероятност ще претендират за сериозна неустойка за преждевременното прекратяване на договорите им, научи Plovdiv24.bg.

Причина за решението на клуба е "незадоволителната работа и незадоволителните резултати на треньорския щаб". Заповедта е без входящ номер и е връчена на Пенев с днешна дата, като освен това е подписана от "изпълнителен директор".

Тъй като няма име под документа, най-вероятно става въпрос за подалия оставка член на Съвета на директорите Венко Рахталиев, който заемаше тази длъжност до оставката си.

По-любопитното е, че за помощници на временния треньор Христо Златински със същата заповед са назначени шефът на детско-юношеската школа Димитър Палазов (и член на Съвета на директорите в оставка) и спортния директор Илко Пиргов, които по принцип са над Златински в клубната йерархия.

Ето какво гласи въпросната заповед на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД:

Във връзка с незадоволителната работа и незадоволителните резултати на треньорския щаб, назначени в ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926 АД

НАРЕЖДАМ:

1. Считано от 11.10.2024г. треньорският щаб в състав: Любослав Пенев, Атанас Стоилов, Мартин Митев, Ангел Павлов и Никола Солаков да не ръководят тренировки и занимания, свързани е представителния отбор на ПФК Локомотив 1926 Пловдив.

2. Считано от 11.10.2024 г. тренировъчният процес и всички занимания, свързани с представителния отбор на ПФК Локомотив 1926 Пловдив, да бъдат ръководени от Христо Златински, Димитър Палазов и Илко Пиргов.

Настоящата Заповед да се сведе до знанието на всички футболисти и спортно- технически щаб на ПФК Локомотив Пловдив 1926.

Дата: 11.10.2024

Изпьлнителен директор (подпис и печат)


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).