Илиан Илиев и Кирил Десподов в Пловдив: Публиката ни помага!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
17:14
807
В Пловдив се проведе пресконференция с участието на Илиан Илиев и Кирил Десподов преди утрешния мач между националните отбори на България и Люксембург, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето какво казаха двамата по време на брифинга:

Илиан Илиев:

Този път имахме по-дълъг лагер. За наше щастие нямаме контузени играчи. В двете тренировки с интензивност футболистите показаха огромно желание. Надяваме се утре да вкарат същото желание и да сме спокойни, защото тези положителни резултати задължават, но могат да ни притеснят, че на всяка цена трябва да победим. Във футбола няма на всяка цена. Имаме дълга седмица, настроението е добро. 

Със сигурност в предния мач със Северна Ирландия публиката ни даде енергия. Тук, в Пловдив, публиката е футболна. Надяваме се, че и те знаят, че не срещаме случаен отбор. Имаме уважение към противника. Съзнаваме, че може би излизаме срещу отборът от нашата група, който се представя най-добре в последните години в квалификациите. Мачът е дълъг и ще има тежки моменти, но с подкрепата на хората се надявам да ги преодолеем.

Това ни дава допълнителен импулс и самочувствие, което липсваше в последните години. Със сигурност, ако победим утре, Люксембург ще отпадне от борбата за първото място. Последните две загуби на Люксембург в групата ни учудиха. Това, което се случва с тях, не отговаря на потенциала на отбора.

Кирил Десподов:

Мисля, че е рано да говорим, че сме фаворити. Направихме добри резултати. В момента ситуацията е доста позитивна. Утре ще се създаде добра атмосфера по трибуните. Знаем колко е важен утрешният двубой. Знаем колко ще ни помогне утрешният мач, ако спечелим трите точки. Всички в тима сме щастливи, че нещата в хората стават по-позитивни и те искат да ни подкрепят. Ще направим всичко възможно това да продължи и занапред.

Пълният стадион ще ни даде криле. Феновете ни подкрепяха до края и до голяма степен успехът се дължи на тях. Като кажем Люксембург всеки си мисли, че трябва да победим с 3:0. Преди две години играхме контрола срещу тях и определено няма да бъде лесен мачът утре.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).