ФК Атлетик (Куклен): Провокация на БФС! 120-килограмов дебелак с позорно съдийство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:24
1265
Позорно съдийство на скандален 120-килограмов съдия коства загуба на Атлетик (Куклен) срещу Загорец (Нова Загора). Това заявиха от ръководството на "баските" след края на срещата от 12-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група, завършила 0:4 на градския стадион в Куклен.

Ето какво още информираха по темата от ФК Атлетик (Куклен):

"Баските“ не изиграха най-добрия си двубой, но превъзхождаха своя съперник, особено през първото полувреме, когато в главно действащо лице се превърна съдията с чувствително наднормено тегло Любомир Александров от Харманли. Съдията подмина с лека ръка две очеизвадни дузпи за кукленци, но освен това подмина и няколко много груби фаула и провокации от страна на гостите. Дори четвъртия съдия Васил Пеев в хода на мача призна, че се опитва да му подсказва за фауловете, които главния не свири и провокациите на гостите, но по неговите думи "Не ме слуша и не реагира“!

След като съдията Александров направи каквото е необходимо, за да спре устрема на домакините преди почивката, през второто полувреме футболистите на Атлетик допуснаха няколко грешки, които им костваха 4 безответни гола от страна на гостите.

Самото назначаване на дебелакът Александров за този двубой си е откровена провокация от страна на БФС. Същият свири скандалният мач в Несебър, където на полувремето футболист на Атлетик бе пребит, мачът прекратен, а от целия стадион само главият съдия Александров нищо не бе видял и разбрал, а след това за няколко седмици се бе покрил.

Пак Александров бе главен съдия на същия мач Атлетик (Куклен) – Загорец (Нова Загора) и през миналата година, когато даде изключително спорна дузпа за гостите в 90-та минута, чрез която те стигнаха до точка (1:1).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 12


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).