Бруно Акрапович: Пристигам в България за заключителни преговори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:11
2336
Бруно Акрапович до часове трябва да бъде представен като нов старши треньор на Хебър. Вчера босненският специалист пътува до България, а днес в Пазарджик предстои да уточни последните детайли по договора си с клуба и назначението му да бъде обявено.

"Пристигам за заключителни преговори. Когато има нещо официално, ще научите“, лаконичен бе пред "Тема Спорт“ 57-годишният наставник.

Акрапович заменя на поста Йордан Минев, който временно наследи уволнения в началото на месеца Веселин Великов. Хебър се намира в доста тежка ситуация, като заема последно място в класирането с едва 7 точки от 11 мача. Целта пред Бруно е ясна – да запази елитния статут на клуба, въпреки всички организационни неразбории, които го заобикалят в последните месеци.

Босненецът се завръща в българския футбол след тригодишна пауза. Той е познат у нас с престоите си начело на Локомотив Пловдив и ЦСКА-София. С черно-белите два пъти спечели Купата на България и веднъж Суперкупата. Краткият му период на "Армията“ обаче бе окачествен от самия него като грешка. Той пое червените през ноември 2020 г. след предложение от Гриша Ганчев, но едва след няколко месеца влезе в конфликт с бизнесмена и беше сменен от Любослав Пенев.

След като се раздели с ЦСКА на 28 март 2021 г. Акрапович води последователно северномакедонския Шкендия Тетово, саудитския Ал Уехда, кипърския Акритас Хлоракас, а за последно беше начело на Железничар Сараево. Без работа е от 20 април тази година.

Дебютът на Бруно Акрапович начело на Хебър ще бъде в едва след 6 дни. В неделя от 16:45 пазарджиклии гостуват на Черно море във Варна.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).