Победа и загуба за юношите на Локо срещу Славия на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:07
437
Отборът на Локомотив (Пловдив) записа победа и загуба срещу Славия в домакинските си двубои от Елитните юношески групи до 15 и до 16 години. И двете срещи се проведоха на изкуствения терен на "Лаута".

По-големите "смърфове" (до 16 години) надиграха "белите" с 1:0. Възпитаниците на Добрин Орловски направиха добър мач и заслужено ликуваха. Единственото попадение бе дело на Стилян Лазаров. Той се разписа директно от пряк свободен удар за крайното 1:0. В хода на срещата пловдивчани пропуснаха три добри положения за гол, а Кристиан Колев нацели веднъж горната греда.

15-годишните локомотивци отстъпиха на Славия с 1:3. Пловдивчани откриха резултата в 29-ата минута. Тогава Мустафа Алиев получи вдясно и с прецизен изстрел се разписа за 1:0. Гостите успяха да изравнят в самия край на първата част за 1:1.

В средата на втората част Славия стигна до пълен обрат, а малко преди последния съдийски сигнал столичани оформиха крайното 1:3.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).