Дузпа и отменен гол за Пълдин, но след това Лудогорец стигна до обрат

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:04
363
Отборът на Пълдин (Пловдив) допусна обрат и загуби от Лудогорец с 2:3 в драматичен мач от 7-ия кръг на националното женско първенство по футбол. Двубоят се игра на терена в село Труд и започна чудесно за домакините.

Още в началните минути Гергана Георгиева успя да открие резултата след изпълнение на дузпа.

Малко след това Никол Диманова отново вкара топката във вратата на гостите, но голът бе отменен след спорна засада.

В средата на първото полувреме Лудогорец изравни, а малко преди почивката футболистките от Разград стигнаха до пълен обрат резултата, реализирайки за 1:2 след изпълнение на корнер.

Момичетата на треньора Ангел Славов създадоха няколко възможности през втората част, които обаче не успяха да реализират. Все пак при статично положение и последвало разбъркване в наказателното поле на Лудогорец Диана-Михаела Атанасова успя да вкара за 2:2.

Няколко минути преди последния съдийски сигнал тимът от Разград отново порази вратата на Пълдин и така се стигна до кройното 2:3.

Поражението остави пловдивчанки с актив от 12 точки на 5-о място във временното класиране. В следващия кръг ФК Пълдин гостува на ФК ЛП Суперспорт в София.

Другият пловдивски елитен клуб Енко постигна първа победа от началото на сезона, след като разгроми София лейдис с 6:1.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).