ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сагата между Пенев и Локо стига до съда? От клуба посочват нарушения на треньора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14Коментари (8)3039
© Plovdiv24.bg
Сагата между Любослав Пенев и Локомотив Пловдив не само не е приключила, но и тепърва ще се разраства и може да стигне и до съда. Доскорошният треньор и неговите помощници имат да получават сериозни суми по договорите си.

На "Лаута“ усилено се говори, че Пенев и щаба му не са взели дори и стотинка от лятото, когато поеха "черно-белите“, твърди в днешния си брой "Мач Телеграф“. Както е известно, Любослав Пенев бе освободен от Локомотив със заповед, написана на хвърчащ лист, под който дори нямаше име на издалия документа. Седмица по-рано започнаха преговорите за разтрогване на договорите на треньорите, които явно не са завършили с успех.

Сега е напълно възможно Пенев да даде на съд Локомотив Пловдив, като в иска ще се включат и помощниците му. Преди това те ще подадат жалби и до родната футболна централа, което пък да окаже влияние върху получаването на лиценз за следващия сезон.

Самият собственик на клуба Христо Крушарски обяви, че заплатите на футболистите са платени, но нищо не каза за треньорите. Юристи в момента обмислят как да реагират на евентуална жалба на Пенев.

Според информация на вестника, адвокатите на Локомотив ще оспорват претенциите на Пенев с мотива, че договорът му е прекратен напълно правомерно, тъй като треньорът е нарушил "конфиденциалността“, като е изнесъл публично факти от работата в клуба.
Още по темата: общо новини по темата: 314
15.10.2024
15.10.2024
14.10.2024
14.10.2024
13.10.2024
13.10.2024
предишна страница [ 1/53 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Респект и уважение за сър Любо. Благодарим ти още от времето когато Жоро Илиев те докара да блестиш на Лаута (малко след като премести седалището на отбора на ст. Локомотив). Никога няма да те псуваме г-н Пенев, за разлика от жълтурците от Сопот със сменената история, ние старите битки още сме на трибуните-всички заедно италианците от Наполетани и немците от Гот Мит унс, както и другите от пловдвиските квартали сме зад черно-бялата идея. На папагалските завистници нека им тежат петата и шестте бахура.
0
 
 
саде ботев аз усвен вестника друг ни виждам да иска да пудава жалба вай вай сега кату дойде и новия богаташ на буфирите дано няма повече от 6 бахура и питата боли многу вай вай канари
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Защитник, който вдигна 5 пъти цената си в Локо, празнува днес
Защитник на Локо: За мен винаги е чест да играя за България
Първо в Plovdiv24.bg: Стадион "Локомотив" приема Англия и Белгия, националите също ще играят на "Лаута"
Николас Пенев твърдо решен да последва баща си
Синът на Любо Пенев отново тренира с Локо, само двама национали отсъстват
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: