Сагата между Пенев и Локо стига до съда? От клуба посочват нарушения на треньора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:14
3154
Сагата между Любослав Пенев и Локомотив Пловдив не само не е приключила, но и тепърва ще се разраства и може да стигне и до съда. Доскорошният треньор и неговите помощници имат да получават сериозни суми по договорите си.

На "Лаута“ усилено се говори, че Пенев и щаба му не са взели дори и стотинка от лятото, когато поеха "черно-белите“, твърди в днешния си брой "Мач Телеграф“. Както е известно, Любослав Пенев бе освободен от Локомотив със заповед, написана на хвърчащ лист, под който дори нямаше име на издалия документа. Седмица по-рано започнаха преговорите за разтрогване на договорите на треньорите, които явно не са завършили с успех.

Сега е напълно възможно Пенев да даде на съд Локомотив Пловдив, като в иска ще се включат и помощниците му. Преди това те ще подадат жалби и до родната футболна централа, което пък да окаже влияние върху получаването на лиценз за следващия сезон.

Самият собственик на клуба Христо Крушарски обяви, че заплатите на футболистите са платени, но нищо не каза за треньорите. Юристи в момента обмислят как да реагират на евентуална жалба на Пенев.

Според информация на вестника, адвокатите на Локомотив ще оспорват претенциите на Пенев с мотива, че договорът му е прекратен напълно правомерно, тъй като треньорът е нарушил "конфиденциалността“, като е изнесъл публично факти от работата в клуба.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).