Пловдивчанин от ЦСКА-София: За мен е чест и голяма отговорност да нося капитанската лента на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:16
704
Капитанът на младежкия национален отбор на България - Станислав Шопов бе доволен от успеха на "лъвовете" срещу Израел в двубой от квалификациите на Европейското първенство до 21 години.

"Това бе много труден мач срещу труден съперник. Имаше много битка по целия терен, но съм радостен, че спечелихме този последен мач и се поздравихме с победата. Израел с нищо не ни изненада. Много добре се подготвихме. Наблюдавахме съперника и треньорският щаб ни даде всичко, което имаме нужда да знаем. За мен е чест и голяма отговорност да нося капитанската лента на младежкия национален отбор на България. Много съм щастлив, че изведох момчетата с капитанската лента", заяви той.

"В този отбор има много капитани и искам да поздравя от треньорския щаб до целия отбор за тази победа днес и за този цикъл от мачове. Ние играем за България и съперникът не е от значение, трябва винаги да даваш максимума от себе си. Винаги сме мотивирани. Ще ми липсва тръпката и емоцията тук, от 4 години съм с този отбор, но всеки цикъл си има своя край и идва следващ, надявам се да продължавам така по този начин", добави Станислав Шопов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).