Играч на Ливърпул след 5:0: Знаех, че нещо подобно идва зад ъгъла

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11
592
Капитанът на националния отбор на Северна Ирландия - Конър Брадли бе много доволен от победата с 5:0 над България в мач от Лигата на нациите.

"Наистина съм доволен. Виждал съм ни на тренировки всеки ден и знам колко усърдно работим и колко добре вървят заниманията през последните две седмици. Знаех, че нещо подобно идва зад ъгъла. Беше само въпрос на време. Наистина съм щастлив, че се случи и се надявам да продължим напред“, заяви младата надежда на Ливърпул, цитиран от БТА.

Това беше първият мач на Брадли като капитан на стадион "Уиндзор Парк".

"Специално е и е привилегия да мога да нося лентата, особено за този отбор, тъй като всички работят толкова много един за друг. Удоволствие е да бъда капитан и след края на мача при напускането на терена на "Уиндзор" беше наистина специален момент. Настръхнах. Хареса ми. За мен това е голяма част, може би едно от най-значимите неща в живота ми", обясни той.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).