Разминаване между президент и агент за нов играч на "Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
07:10 / 23.01.2007
1085
Разминаване относно новото попълнение на "Ботев" Атанас Чипилов се появи в изказванията на президента на клуба Димитър Христолов и мениджъра, движещ сделката - Мирчо Димитров. Според Христолов бъдещето на нападателя е ясно - "Ботев" се е разбрал с "Динамо" (Киев) и след няколко месеца ще може да го закупи. Димитров обаче твърди, че правата на играча са разделени поравно между украинците и родния му "Левски", и за да го купи някой, трябва да плати $ 100 000.

Самият Чипилов вчера подписа до 31 декември 2007 г. Той призна, че не е играл футбол от година заради операция. Заедно с него се появиха и аржентинците Ектор Берон (23 г.) и Иван Моризот (17 г.). Първият е играл за аржентинските "Унион" (Санта Фе) и "Ривър Плейт", "Атлетико" (Параненсе, Браз) и "Дер Щрасер" (Бол). Моризот пък идва от "Чако Форевър" (Арж).

От "Ботев" в "Сливен" пък се върна вратарят Мирослав Митев. Младокът не издържал на напрежението и предпочел да се прибере в родния си клуб. Той има съмнения и за скъсани връзки. Информацията е на вестник "Сега".


Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).