ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Разкрития! Ударили и намушкали в корема юношата на Ботев, задържаха нападателите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:19Коментари (0)1534
©
Футболистът на "Добруджа" и националния юношески тим Стефан Трайков беше намушкан с нож на автобусна спирка в Добрич. Пострадалият, който е юноша на Ботев (Пловдив), е транспортиран по спешност във варненска болница, където е опериран.

За нападението са задържани двама мъже – на 23 и 30 години. По-възрастният, за когото се предполага, че е нанесъл прободните рани, е бил в изпитателен срок по присъда за притежание на наркотици. Полицията го издирва два дни. 

"За мен Стефан е един от най-големите таланти в България. Неслучайно е юношески национал. Като характер той може би е душата на съблекалнята - етичен е, не е заядлив. Едно много добро момче", каза треньорът на ФК "Добруджа 1919" Атанас Атанасов пред NOVA.

Сигнал за инцидента с 19-годишния спортист е подаден от Центъра за спешна помощ, където е приет към 7.00 ч. на 12 октомври.

"Пристигналите на място полицейски екипи установяват, че е възникнал спор, който е прераснал в конфликт между две компании. Пострадалият и двама негови съотборници се прибирали от питейно заведение", съобщи говорителят на ОДМВР-Добрич Стоян Стоянов.

На спирката нападателите разтоварвали багаж от автобус, пристигащ от Турция. "Единият от обвиняемите се е бутнал леко в пострадалия. Последвал словесен конфликт между тримата, при което първият обвиняем е нанесъл удар на момчето. След това вторият извадил нож, който носел у себе си и е намушкал младежа няколко пъти в коремната кухина", каза Даниел Илиев, говорител на Районната прокуратура в Добрич.

Случайно преминаващ охранител станал свидетел на атаката. "Той откарал момчето с личния си автомобил до МБАЛ-Добрич, където му е оказана спешна медицинска помощ. Установено е, че в резултат на нанесения удар е засегнат белия дроб, поради което младежът е транспортиран до болницата във Варна. Там, за щастие, състоянието му е стабилизирано и към настоящия момент е добро", посочи още Илиев.

Нападателите са с най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". Повдигнати са им обвинения за нанасяне на средна телесна повреда. "Аз не мога да си представя, че нормален човек може да си позволи такова нещо! И какво значи средна телесна повреда? Това за мен си е опит за убийство! Най-важното сега е Стефан да се възстанови и да започне да си упражнява професията. Оттам нататък нека има малко повече съвест у хората, които отсъждат", добави Атанасов.
Още по темата: общо новини по темата: 134
15.10.2024
14.10.2024
09.10.2024
08.10.2024
07.10.2024
07.10.2024
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Младежките национали тренират с Ботев, готови са за мача със Славия
Ботев с интересен ход за младите играчи
Обявиха кога са мачовете за Купата, Локомотив гостува на емблематичен стадион
Показаха Слави Шопов с новия екип на Ботев, трансферът е въпрос на време
Играч на Ботев сложи капитанската лента на родината си
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: