Чуждестранен инвеститор също се появи на хоризонта като вариант за Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:21
3918
Чуждестранен инвеститор проявава интерес към отбори от Първа лига. Според запознати са започнали сондажи по отношение на клубовете, които попадат в сферата на интереса на инвеститорите.

Най-логично изглежда интерес да будят двата клуба, в които през последните месеци настъпиха катаклизми - Локомотив Пловдив и Спартак Варна. Не е изключено и Общински клубове, които изпитват затруднения при финансирането, също да попадат в сферата на интереса, като такъв е Хебър Пазарджик.

Информацията е на dsport и на този етап не съдържа повече конкретика. В момента в Първа лига има отор, който изцяло се управлява от чуждестранен инвеститор и това е Берое.

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски продължава да твърди, че иска 5 милиона лева, за да се раздели с мажоритарния пакет акции (приблизително 97%). Засега официално желание да поеме издръжката на черно-белите е изявил строителният предприемач Иван Пашов.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).