Акрапович иска да победи всички отбори, ето за колко време е договорът му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:17
857
Хебър представи вчера преди обед новия си старши треньор Бруно Акрапович. Той заменя на поста Веселин Великов, който бе освободен, след като тимът се озова на последното място с поредица от слаби резултати и игри.

Договорът на босненеца е до края на сезона, като основната цел е спасението на отбора от изпадане във Втора лига.

Първият мач на Акрапович като треньор на гробарите ще бъде тежкото гостуване на Черно море. Срещата е в неделя от 16:45 часа. Вчера те имаха две тренировки, като наставникът отича, че тимът не е на нужното физическо ниво.

"Разбрахме се само с един разговор. България е нещо специално за мен. Тук имам много приятели и затова дойдох, а и леко се работи в страната. Имам опит. Първото и най-важно нещо е футболистите да повярват в своите качества, да покажем на противниците, че ние няма да се предаваме. Момчетата трябва да си вярват. Искаме да победим всички отбори. Ще направим всичко по силите си“, коментира Акрапович пред "Тема Спорт“.

"Най-важното е да се спаси отборът от изпадане. Трябва да вдигнем самочувствието на играчите. Трябва и да подобрим физическото им състояние. Ще напредваме точка по точка. Няма да е лесно. Най-големият минус е, че не домакинстваме на своя стадион, но имам уверението на ръководството, че в най-скоро време нещата ще се решат. Усилено се работи по терена. Ще ни е нужно и подсилване на някои позиции“, добави специалистът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).