Иван Пашов: Вече почнах да инвестирам в Локо и няма да се откажа! Крачка назад няма да дам!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:12
5174
Бизнесменът Иван Пашов, който пожела да вземе контролния пакет акции на Локомотив Пловдив, се срещна вчера с привърженици на отбора. Срещата се проведе на Трибуна Бесика и продължи около един час. Строителният предприемач запозна феновете с инвестиционните си намерения в клуба.

Той призна, че вече е разговарял с Христо Крушарски.

"Няма да споделям какво точно сме си говорили, но според мен разговорът остана незадоволителен или по-точно неизяснен. Все още г-н Крушарски настоява за 5 милиона, за да се раздели с акциите", заяви след срещата си с феновете Иван Пашов.

"Очаквам голяма подкрепа от страна на феновете, но и очаквам г-н Крушарски да се смили и да не отнема мечтите на тези 400-500 деца в клуба. На това младо поколение, на което ние разчитаме в бъдеще - да прославят страната, да прославят клуба. И ако г-н Крушарски отнеме техните мечти, после ще е много трудно да обясниш на тези деца, че някой го е направил от алчност, от обида или от накърнено достойнство", каза още пловдивският бизнесмен.

"Аз бях в Локомотив Пловдив, но в борбата, не съм бил футболист. Познавам обаче всички спортни гилдии, което е важно. Никога няма да се откажа от намеренията си, защото вече дори съм започнал да инвестирам в клуба с одита, който правя. Ще изкарам нещата до край, няма да дам крачка назад. Дал съм дума на феновете и на всички тези хора, които ме подкрепят и най-много на децата, защото те са основата на това ние да вървим напред", каза още Иван Пашов.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).