Ботев следи полузащитник, договорът му изтича лятото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:29
567
Ботев Пловдив проявява интерес към национала Серкан Юсеин. Халфът е част от селекционния списък на треньора на жълто-черните Душан Керкез.

Причината е, че в края на летния трансферен прозорец клубът продаде на ЦСКА Джеймс Етоо. А преди паузата в шампионата друг основен играч от средата на терена – Антонио Перера, получи контузия.

Възстановяването на испанеца ще продължи дълго. Точно и затова от Ботев са се насочили към привличането на Серкан Юсеин, който преди дни започна като титуляр за България при позорното 0:5 от Северна Ирландия в Белфаст, пише bgderby. 28-годишният полузащитник вече има един престой при жълто-черните – от сезон 2012/13 до 2018/19. След това носи последователно екипите на Лудогорец, Царско село и ЦСКА 1948, преди през 2023/24 да премине в Крумовград. През този сезон Серкан има 11 мача с три гола за тима си.

Юсеин има договор с Крумовград до края на кампанията. И това го прави още по-апетитна хапка. Той е искан и от Левски. През лятото Станислав Генчев искаше да го привлече на "Герена“ след друг играч от вече бившия си тим – тарана Алекс Колев. Сините обаче нямаха пари да откупят Юсеин. През зимата обаче отново ще се пробват.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).