Славия възстанови основен футболист за мача с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:32
251
Треньорът на Славия - Златомир Загорчич ще може да разчита на национал за гостуването на Ботев Пловдив. Това е десният бек Ертан Томбак. Бранителят, който хвана окото и на Илиан Илиев, пропусна последните двубои преди паузата в шампионата заради контузия.

Томбак обаче е напълно възстановен, тренира пълноценно и ще бъде в групата на белите за предстоящия сблъсък на "Колежа“, съобщава "Тема спорт". Той е утре от 18:45 часа.

В Славия пооправиха настроението си в предишния кръг. В него те победиха с 1:0 Черно море и прекъснаха дълга негативна серия. И по този начин позволиха на Ботев Пд да се изкачи на третото място във временното класиране.

Белите пък са на 11-а позиция. За двубоя срещу Ботев Пловдив Златомир Загорчич няма да може да използва централния нападател Владимир Николов. Бившият младежки национал продължава да лекува контузия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).