ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Никаква разлика в играта на Локо след треньорската смяна! Шести пореден мач без победа
Автор: Стойчо Генов 21:23Коментари (7)1475
©
Отборът на Локомотив Пловдив не показа никаква кардинална промяна в играта си след раздялата с Любослав Пенев и продължи негативната серия в шампионата. Черно-белите завършиха 0:0 срещу Ботев (Враца) в мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" във Враца.

Като треньор на пловдивчани бе записан Димитър Палазов, който бе на резервната скамейка, но съставът и тактиката бяха дело на гледащия от централната трибуна на стадиона Христо Златински.

Локомотивци са в ужасната серия от 6 поредни срещи без победа (3 загуби и 3 равенства), като останаха на 10-о място във временното класиране с актив от 13 точки.

Двубоят предложи много битка по терена, но твърди малко футбол, като през първото полувреме двата отбора дори не опитваха да шутират. Единствения удар през първата част отправи Мартин Петков в добавеното време, но много леко и право в ръцете на вратаря на домакините.

Първото чисто голово положение в мача дойде в 52-ата минута и бе пред вратата на локомотивци. Браян Переа се освободи от Камдем и пусна пас по земя към Кондраков, който от 6-7 метра фронтално срещу Мартин Луков шутира от движение високо над напречната греда.

В 70-ата минута черно-белите за първи път бяха близо до гол. След центриране от фаул Калоян Костов бе оставен непокрит в малкия пеналт, но не успя да засече хубаво топката и с рамо я извади в аут.

Пет минути по-късно късметът покри домакините. Камдем изведе с отличен пас Хуан Переа сам срещу вратаря на врачани. Колумбиецът шутира по земя с десния крак, но топката срещна гредата.

Буквално в последните секунди на мача локомотивци имаха късмет, че не получиха гол във вратата си. Смоленски бе изведен сам срещу вратаря Мартин Луков, но шутира покрай него в аут.

Локомотив Пловдив игра в състав:

Мартин Луков, Оливер Камдем, Хорхе Сегура, Калоян Костов, Ангел Лясков, Христо Иванов (72- Данило Полонский), Ивайло Иванов, Марсилио (62- Жулиен Лами), Мартин Петков (73- Владимир Медвед), Димитър Илиев, Хуан Переа.

Още по темата: общо новини по темата: 328
18.10.2024
18.10.2024
18.10.2024
18.10.2024
18.10.2024
18.10.2024
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
вай вай тия гадни буфери няма кой да ги бие не коато нащти аркадаши от варната 3 бахура отнесока без възелин и тия уж нямат собственик а играят гадни буфер дано с новия богаташ да не ни бият пак със 6 бахура саде ботев саде бат ачу на негу
-2
 
 
пак добре чи не паднахме. Аннааа, гляма драма сме. И Тунчав не мое ни опраи. Да идва дюлгера мангизлия и да ги почвами . саде локо и мойто айше , на него
-2
 
 
Напротив. Истински черно-бели машини. Съдията ни закопа. Не ни даде две дузпи и поне три червени картона на Враца. Скрихме им топката, но без Николас сме много зле. Аре да идва Пашата с кинтите и да ги почваме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Димитър Палазов: Архитектът на това цялото нещо е Христо Златински
Мартин Луков: Уникален късмет за нас в края на мача
Любослав Пенев с първо официално изявление след раздялата с Локомотив
"Черно-белият" фенклуб: Локомотив Пловдив над всичко!
Във Враца надъхаха феновете преди Локо: Вашите гласове, енергия и вярност са нашето вдъхновение!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: