Никаква разлика в играта на Локо след треньорската смяна! Шести пореден мач без победа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
21:23 / 18.10.2024
1991
Отборът на Локомотив Пловдив не показа никаква кардинална промяна в играта си след раздялата с Любослав Пенев и продължи негативната серия в шампионата. Черно-белите завършиха 0:0 срещу Ботев (Враца) в мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" във Враца.

Като треньор на пловдивчани бе записан Димитър Палазов, който бе на резервната скамейка, но съставът и тактиката бяха дело на гледащия от централната трибуна на стадиона Христо Златински.

Локомотивци са в ужасната серия от 6 поредни срещи без победа (3 загуби и 3 равенства), като останаха на 10-о място във временното класиране с актив от 13 точки.

Двубоят предложи много битка по терена, но твърди малко футбол, като през първото полувреме двата отбора дори не опитваха да шутират. Единствения удар през първата част отправи Мартин Петков в добавеното време, но много леко и право в ръцете на вратаря на домакините.

Първото чисто голово положение в мача дойде в 52-ата минута и бе пред вратата на локомотивци. Браян Переа се освободи от Камдем и пусна пас по земя към Кондраков, който от 6-7 метра фронтално срещу Мартин Луков шутира от движение високо над напречната греда.

В 70-ата минута черно-белите за първи път бяха близо до гол. След центриране от фаул Калоян Костов бе оставен непокрит в малкия пеналт, но не успя да засече хубаво топката и с рамо я извади в аут.

Пет минути по-късно късметът покри домакините. Камдем изведе с отличен пас Хуан Переа сам срещу вратаря на врачани. Колумбиецът шутира по земя с десния крак, но топката срещна гредата.

Буквално в последните секунди на мача локомотивци имаха късмет, че не получиха гол във вратата си. Смоленски бе изведен сам срещу вратаря Мартин Луков, но шутира покрай него в аут.

Локомотив Пловдив игра в състав:

Мартин Луков, Оливер Камдем, Хорхе Сегура, Калоян Костов, Ангел Лясков, Христо Иванов (72- Данило Полонский), Ивайло Иванов, Марсилио (62- Жулиен Лами), Мартин Петков (73- Владимир Медвед), Димитър Илиев, Хуан Переа.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).