Димитър Палазов: Архитектът на това цялото нещо е Христо Златински

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
22:01 / 18.10.2024
708
Директорът на детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив Димитър Палазов даде мнението си за играта на отбора при равенството 0:0 срещу Ботев (Враца) от 12-ия шампионатен кръг. Специалистът бе записан в протокола като треньор и водеше черно-белите от скамейката, но постоянно се консултираше с Христо Златински, като дори го нарече "архитекта на това цялото нещо".

Ето какво каза Димитър Палазов след края на мача във Враца:

Дойдохме с идеята да спечелим мача и едната точка не ни устройва. Искахме да доминираме, но не се получи. През второто полувреме се загуби балансът в нашия отбор и домакините създадоха няколко положения. Ние също бяхме близо до гол, но не успяхме.

Архитектът на това цялото нещо е Христо Златински. Искаме да вкараме увереност в състезателите, да излизаме за победа във всеки един мач, с повече самочувствие и увереност. Серията без победа сигурно тежи, но момчетата тренираха съвестно, с настроение и мотивирани през цялата седмица.

Пътят на Златински е първият отбор на Локомотив Пловдив, аз просто му помагам. Моята роля е в детско-юношеската школа, където отговарям за развитието на талантите.

В дългогодишната си история Локомотив Пловдив е бил до стената доста пъти, но винаги е успявал да се изправи. Локомотив Пловдив е велик отбор, феновете му са велики и този отбор няма как да играе в зоналните групи или в Трета лига. Мястото на Локомотив Пловдив е в "А" група - да играе срещу най-добрите отбори, да печели шампионски титли, Купи и Суперкупи на България, защото това го заслужават привържениците на Локомотив Пловдив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).