Футболен турнир в Пловдив помага на майка на 3 деца в борбата за живот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:22
332
Благотворителен футболен турнир в Пловдив ще опита да помогне на майка на 3 деца, която е с ужасната диагноза рак на панкреаса. Надпреварата е под надслов "Живот за Милка" и ще се проведе на 3 ноември (неделя) в зала "Атрим". В организацията на турнира помага и бившият нападател на Ботев (Пд) Борис Благоев - Фиго.

Желаещите отбори могат да се записват най-късно до 2 ноември (събота) на телефон 0899 999 569 - Костадин Павлов. Всички средства, събрани от таксата за участие, както и дарени по време на турнира, ще бъдат преведени по сметка на Милка Паунова.

"Заставам пред вас, футболни хора. С молба да се обединим в името на една благородна кауза за Милка, съпруга и майка на три деца, а всяко едно дете на този свят иска с цялото си сърце майка му да бъде здрава. Тя пък от своя страна не престава да вярва в своето напълно оздравяване. Аз също знам, че с Божията помощ и с вашата съпричастност, ще успеем, да се справим заедно!", написа един от организаторите на турнира - Костадин Павлов.

Повече информация за състоянието на Милка Паунова, както и възможност да помогнете със средства, може да видите тук!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).