Душан Керкез: Теренът беше тежък! Искам победи с 3-4 гола, но и с 1:0 може

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:10 / 19.10.2024
1118
Старши треньорът на Ботев - Душан Керкез остана доволен след победата с 1:0 над Славия в Пловдив. Това бе осми успех за "канарчетата" от началото на сезона, като последните седем от тях са с резултат 1:0. 

"Труден мач, знаете след паузата за националните отбори винаги са трудни първите мачове, знаем, че искаме да вкарваме повече голове тук. Славия е труден съперник, добър отбор, тежък съперник. Доволен съм от победата, можеше да проведем и по-хубав мач, но и теренът беше малко тежък. Поздравявам играчите за битката, която показаха, както и на феновете, които днес дойдоха“, каза Керкез.

"За мен е по-важно да бъдем дисциплинирани, през първото полувреме искахме бързо да вкараме, а не може така. Искам да честитя на екипа за физическата подготовка, отборът играе цял мач, започнахме на 10 юни, добра статистика. Поздравявам целия отбор и екипа“, сподели наставникът на Ботев.

"Атакуващата част променихме много, нови играчи, трябва ни време, за да заиграем по-добре. Искам победа във всеки мач с 3-4 на нула, но не може. Дори и 1:0 да е, няма проблем“, завърши Керкез.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).