Отлична новина от "Лаута" преди гостуването на Спартак (Варна)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:14
1065
Футболистите на Локомотив Пловдив започнаха своята подготовка за визитата на Спартак (Варна). Двубоят от 13-ия кръг на Първа лига е в сряда (23.10) от 17:30 часа в морската ни столица. Дебют начело на домакините ще направи треньорът Николай Киров - Белия.

Черно-белите тренираха в добро настроение на помощния терен, известен повече с прозвището си Кошарата. В заниманието се включи и Йоан Нзи, който пропусна последния мач срещу Ботев (Враца) заради ангажиментите си за националния отбор на Мадагаскар покрай квалификациите за Купата на Африка.

С отбора, макар и по индивидуален план, вече тренира нападателят Петър Андреев. Точно преди 5 месеца бившият младежки национал получи тежка контузия при победата над ЦСКА-София с 1:0, когато отбеляза и единствения гол. Последва операция на скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно.

Сега възстановяването на Андреев протича отлично и очакванията са той да се включи пълноценно в зимната подготовка на отбора за втория дял от шампионата.

Черно-белите ще пътуват днес за Варна, където ще останат на режим преди мача със Спартак.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).