Мениджърът на Локомотив: Имаме нужда от феновете и очаквам да се активизират още повече

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:51
533
Старши треньорът и генерален мениджър на БК Локомотив Пловдив Димитър Чанков коментира обстойно ситуацията в клуба и играта на отбора при разгромната победа над Сливен Баскет.

“В Локомотив Пловдив играят най добрите български играчи разочаровани по една или друга причина от отношението в “професионалния" баскетбол". Освен добри баскетболисти те са и страхотни хора. Вътре в съблекалнята колективът достига до страхотни нива на уважение, борбеност и себераздаване. Всеки си знае ролята и тъжни лица няма. Когато добавим и Кръстомир Михов с Христо Бъчков на по-късен етап през сезона, тогава ще разберете за какво ви говоря", заяви специалистът.

Ето какво още каза Димитър Чанков:

За мача срещу Сливен няма какво толкова да се коментира. Имаше един отбор на терена и това бяхме ние. Поздравявам противника за играта им и съм сигурен, че те ще се напаснат в хода на шампионата и ще играят основна роля при разпределянето на медалите в ББЛ.

Всеки един човек в клуба от президента до чистачката си знае мястото и работим за повдигане на класата на отбора във всеки един аспект. Очаквам скоро феновете да се активизират още повече, защото ние имаме нужда от тях.

За мен е удоволствие да работя с изцяло български играчи. Това е много важно за идентичността на клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).