АСКК "Тракия" благодари на кмета на Пловдив за подкрепата му към клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:26
275
АСКК “Тракия“ изказва искрена благодарност на кмета на Пловдив Костадин Димитров за подкрепата по повод постиженията на нашите състезатели, класирали се на Европейските първенства през тази година, за вдъхновението и мотивацията на каратеките, които са част от Националния отбор на България и ще представят страната ни на Европейското първенство в Полша на 26-27 октомври, за топлите думи към най-малките членове на клуба, за пожеланията за успех и покоряване на нови върхове отправени към децата до 10г., до 12г., и до 14г., които ще вземат участие на НК“Пловдив“, която ще се проведе на 2-3 ноември в спортната зала на "Пловдивски университет“.

Това обявиха от пловдивския клуб и добавиха:

Каратеки, които взеха участие на Европейското първенство във Валенсия, Испания /24-25.05.2024г./:

Иванка Попова, Георги Атанасов , Веселин Фърцов, Николай Димов, Димитър Генов, Дейвид Аптикадир, Георги Чолаков, Ангел Тодев, Марин Цветков, Манол Велков, Иван Иванов, Георги Георгиев, Калоян Спасов и Виктория Чолакова.

Благодарност и към община Пловдив, за съвместната работа през годините, за приноса в развиетието на карате Шинкиокушин в град Пловдив. През изминалата седмица отличени и наградени от община Пловдив бяха треньори и състезатели, постигнали успехи на Международното татами през тази година.

Наградени спортисти от община Пловдив: Иванка Попова, Георги Георгиев, Манол Велков, Дейвид Аптикадир, Иван Иванов, Виктория Чолакова.

Наградени треньори от община Пловдив: шихан Георги Попов, шихан Димитър Трампов, шихан Валери Димитров.

Каратеки, които ще вземат участие на предстоящето Европейско първенство в Полша на 26-27 октомври 2024: Мила Клинова, Галена Атанасова, Захари Тянев, Иван Иванов, Георги Мазнев, Катрин Петрова, Анастасия Бъндева и Иванка Попова.

Треньорски състав към АСКК “Тракия“ към момента: шихан Георги Попов, шипан Димитър Трампов, шихан Валери Димитров, сенсей Георги Мерджанов, сенсей Елена Башкехайова, сенсей Стоян Ивтиминов, сенпай Георги Атанасов, сенпай Стойчо Мостров, сенпай Иванка Попова, сенпай Атанаска Мерджанова, сенпай Асен Михтарски, сенпай Андон Грозев.

Също така благодарим на родителите, които са неизменна част от нашето карате семейство. Вашата подкрепа, отдаденост и любов към децата са основополагащи за успехите, които постигаме заедно.

Благодарим за отделенето време на всички приятели, почитатели на бойните изкуства, родители, каратеки и треньори, благодарениена които успяваме да вървим напред, да се развиваме, да се усъвършенстваме, да постигаме успехи на Национално и Международно ниво.

Всички зедно сме по-силни!

Управителен съвет!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).