Турският треньор на Марица: Не съм толкова щастлив, има още какво да работим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:56
457
Треньорът на Марица (Пловдив) Ахметджан Ершимшек направи своя официален дебют за тима при успеха с 3:0 гейма над Левски (София) в столицата. Ето какъв бе коментарът на турския специалист:

Не съм толкова щастлив, щастлив съм с резултата, но има още какво да работим като игра. Ще продължим да работим все по-усърдно, за да подобряваме нашата игра. В защита бяхме отлични, но трябва да подобрим играта в атака. Нашата цел е да спечелим титлата, няма как да имаме друго нещо пред нас. Представянето в Шампионката лига е изключително важно, развълнуван съм за това, което предстои.

Имаме по-опитни и някои много млади момичета, но това е първи мач, за всички е трудно да го изиграем. Не беше великолепен, но със сигурност ще играем все по-добре във всеки един двубой. Тук съм да повишава качеството на волейбол на Марица. Клубът осигурява отлични условия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).