Общинска комисия инспектира строителството на стадион "Локомотив", забеляза доста нередности

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
16:05
2845
Общинска комисия инспектира днес строителството на стадион "Локомотив", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Въпросната комисия бе създадена по предложение на общинския съветник Ерол Садъков и одобрена с гласуване в местния парламент с 45 гласа "за", 0 "против" и двама "въздържали се".

Тя бе предвождана от зам.-кмета по строителство Тошо Пашов, а в нея влизат също така представители на отдели от Община Пловдив, общински съветници, представители на Фенклуб Локомотив, както и строителни експерти.

Целта бе да се провери строителството на Трибуна Спортклуб, която е пред завършване, както и да се установи има ли нередности по откритите вече две трибуни Бесика и Южна.

В началото членовете на комисията се събраха в приемната на стадиона и определиха Ерол Садъков за председател, а Таня Петкова за технически секретар.

"Не е редно стадион за 70 милиона да бъде с метални парапети, които са боядисани с блажна боя и през 3 месеца да ръждясват, което е недопустимо. Гражданите искат едно нещо да бъде направено като хората. Когато си правиш ремонт вкъщи - също не би трябвало да боядисваш всяка година заради нещо, което е ръждясало или напукано. Прави се както трябва, а не на парче", заяви Ерол Садъков.

"Нещата трябва да се съобразят със заданието към строителя, с това как му се поставя и с това каква цена е дал той. Защото в края на краищата може да искаш мерцедес, но като имаш пари за трабант, остават неща“, заяви на свой ред Тошо Пашов.

След това започна огледът, а членове на комисията показаха доста нередности по южната трибуна - пукнатини, ръжда, събиране на вода, лоша замаска и т.н.

Гледайте в прикаченото видео репортаж от инспекцията на "Лаута"!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).