ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак и Локо (СтЗ) направиха 0:0 в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:31 / 24.01.2007Коментари (2)972
©
Спартак и Локомотив (Стара Загора) извъртяха 0:0 в контролна среща в град Баня, завършила преди няколко минути. Срещата бе равностойна, като през първото полувреме инициативата бе изцяло за символичните домакини от Стара Загора.

Двата отбора изпуснаха по едно стопроцентово положение за отбелязване на гол. В 80-та минута Йонко Неделчев сам на точката за изпълнение на дузпа не успя да намери очертанията на вратата на старозагорци.

Две минути по-късно, новото попълнение на старозагорци Георги Долмов, останал очи в очи с вратаря на "гладиаторите", не успя да го преодолее.

За най-добър играч в срещата бе определен дошлия в Локомотив от Дражевия Черноморец Георги Шутев.

Треньорът на Спартак Марин Бакалов използва 22-ма футболисти по време на проверката.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
най-после събудени о
на 28.01.2007 г.
0
 
 
На клуба на привържениците на футболен клуб Локомотив Пловдив, Napoletani, Lauta Hools, Gott mit Uns, Sofia Club Към ръководството на ПФК “Локомотив 1936” Пловдив Месец преди началото на тежкия пролетен полусезон, ние феновете искаме да зададем няколко конкретни въпроса. Г-н Тасев, Преди 9 месеца, вие дойдохте с големи амбиции и щедри обещания в Локомотив и помолихте, да подкрепим новото ръководство, осигурявайки му една година спокойствие. Към настоящия момент, много неща относно бъдещето на любимия ни клуб ни безпокоят и притесняват: - Неясна структура с дублирани функции и размити отговорности. - Трансферна политика, превърнала клуба ни в бит-пазар и несъответсваща на “четвъртия” по бюджет клуб в България. - Пропаст между клуба и феновете, безпрецедентно неспазване на клубната принадлежност, традиции и емблема. - Липса на информация около съдбата на нашия дом в парк Лаута. - Ръководители, преследващи само личните си интереси, превърнали клуба в подвижен цирк. Г-н Бонев, Това ли е нашият Локомотив, облечен в екипировката на чужд отбор в оранжево-червено? Защо допускате клуба да бъде унижаван, заради лични интриги и дразги? Допитват ли се до вас, за трансферите на футболисти и безконтролното им заминаване на проби до знайни и незнайни отбори? Отговаряте ли вие за това? Г-н Наков, Преди три години бяхме шампиони, в клуба имаше дисциплина и сплотеност. Къде са те днес? Вие, ръководителите как общувате помежду си? Очи в очи, като големи мъже или чрез пощенски кутии в медиите? Обещахте ни да имаме отбор до Нова година. За юношески ли става въпрос? Г-н Узунов, Вие, като най-успелия ни футболен съдия, демонстрирал безкомпромисност пред Стоичков, Ромарио, Оливър Каан..., защо се оставяте всички да ви водят за носа. Няма ли да кажете своята позиция за всекидневните неуредици и циркове на Лаута. И не го ли направите, вие ще сте поредният употребяван като Аян. По-добре истината днес, отколкото горчилката утре да обезсмисли вашата ежедневна всеотдайност. Г-н Маринов, Как готвите отбора за тежката пролет? Имате ли думата във взимането на решения за безразборното изпращане на футболисти на проби? Защо се оставяте да бъдете манипулиран и изнудван от непознати за футбола хора със слухове за постоянни трансфери? След разходката из аматьорските отбори и играчи, няма ли един достоен юноша на Локомотив, който да заслужи подготовка с първия отбор? Уважаеми господа, Опомнете се! На къде ни водите? Пазете Локото! Не ни предавайте!
TENCHO TENEV WILL BE
на 25.01.2007 г.
0
 
 
БАКАЛ, ще се мъчиш с тея опашкари като ми изгони отбора! КОПЧЕ СОЛАК ГАРА СПАРТАК - ИСКАМЕ ФИНАААААЛ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак включи на пета, Телкийски с две победи в два мача
Спартак зове за подкрепа в първия домакински мач на новия треньор
Феновете на Спартак: Стадионът е най-ценното и най-важното за нас! Никога няма да се откажем!
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: