ВК Локомотив: Време е за елитен мъжки волейбол в Пловдив! Време е за битки!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:46 / 23.10.2024
874
Ръководството на волейболен клуб Локомотив Авиа Пловдив отправи призив към пловдивската спортна общественост. Поводът за тази реакция е предстоящият първи официален домакински двубой на отбора.

В събота черно-белите приемат Пирин (Разлог) в мач от втория кръг на елитната група при мъжете Ефбет Супер Волей. Срещата е от 18,00 часа в спортната зала на ПУ "Паисий Хилендарски". В първия кръг Локомотив Авиа надигра новака Дунав (Русе) с 3:1 гейма като гост.

"Време е за елитен мъжки волейбол в Пловдив! Заповядайте да се насладите на мъжки волейбол от високо ниво! Време е за битки! Бъди един от нас", написаха от "черно-белия" клуб в официалната си страница.

Отборът се готви на пълни обороти, както и лекарският щаб, за да бъдат на линия всички играчи за сблъсъка, уточниха още от Локомотив Авиа (Пловдив).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).