ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Агонията продължава! Слаб Локомотив загуби от Спартак при дебюта на Белия
Автор: Стойчо Генов 19:30 / 23.10.2024Коментари (21)5911
©
Футболистите на Локомотив Пловдив представиха много слаба продукция и логично не успяха да прекъснат негативната си серия в шампионата. Черно-белите загубиха от Спартак (Варна) с 0:1 в двубой от 13-ия кръг, който се игра на стадион "Спартак" в морската ни столица.

Бернардо Коуто (87) се разписа за домакините.

Дебют начело на "соколите" направи пловдивчанинът Николай Киров - Белия. Повече от половин час локомотивци играха с човек по-малко заради изгонването на Мартин Паскалев.

Така пловдивчани имат вече 7 поредни срещи без победа (4 загуби и 3 равенства) и останаха на 10-о място във временното класиране с актив от 13 точки.

През целия двубой черно-белите не успяха да създадат нито едно голово положение, като дори само този факт е показателен за състоянието на отбора.

Веднага след изпълнението на началния удар в мача Ефе Али не успя да пресече пас на Ивей Ромееш от домакините и Ахмед Ахмедов се озова в чиста позиция в наказателното поле. Последва съприкосновение с Калоян Костов, при което варненци претендираха за дузпа, но дори и след преглеждане от ВАР такава не бе отсъдена.

В 23-ата минута Антонио Вутов центрира от корнер към далечна греда, където Камдем изпусна елементарно Александър Цветков и той засече с глава. Вратарят Мартин Луков не успя да избие, а топката отиде към Ахмед Ахмедов, който изпревари Ангел Лясков и я прати в мрежата. Попадението първоначално беше зачетено, но след проверка на ВАР главният съдия Любослав Любомиров отсъди игра с ръка на Ахмедов.

На почивката получилият контузия Калоян Костов бе заменен от Мартин Паскалев. Той обаче си заработи два жълти картона в рамките само на 6 минути след нарушения срещу Ахмед Ахмедов и в 58-ата минута остави съотборниците си в намален състав.

В 80-ата минута варненци направиха изумителен пропуск. Ромееш напредна отдясно и центрира по земя към Риволие, който от 6-7 метра фронтално срещу Мартин Луков шутира покрай гредата в аут.

Седем минути по-късно обаче при идентична ситуация Спартак откри резултата. Ромееш подаде по същия начин към Риволие, чийто удар бе спасен от Мартин Луков. Топката обаче отиде в Коуто, който при добавката бе точен за 1:0. Португалецът съблече фланелката си от радост и получи втори жълт картон.

Локомотив игра в състав:

Мартин Луков, Оливер Камдем, Хорхе Сегура, Калоян Костов (46- Мартин Паскалев), Ангел Лясков, Ефе Али, Ивайло Иванов, Марсилио (63- Мартин Петков), Жулиен Лами (78- Кристиян Пешов), Димитър Илиев (64- Мартин Хайдаров), Хуан Переа.

Още по темата: общо новини по темата: 340
24.10.2024
24.10.2024
24.10.2024
23.10.2024
23.10.2024
23.10.2024
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на filibe
премахни филтъра

0
 
 
Жалко,че много неграмотници пишат неща,които нямат нищо общо с играта."Локомотив"в момента разполага с футболисти,които ако бъдат водени от грамотни треньори ще имат успехи и то не малко.Явно,че архитекта и помощника хму са далеч от това,което тези футболисти могат.Според мен имаше футболисти,които бяха извън състава,но биха били по-полезни за игра.Лидер на отбора не се сменя освен ако и контузен или има някакъв проблем-Митко Илиев.Атаката ни е нула.Няма агресия и т.н и т.н.Така,че има много неща,които трябва да се преосмислят от тези които тренират и отговарят за отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивш шеф на Локо: Не е изненада случилото се с Любо Пенев! Оттеглянето на Христо Крушарски е било предизвестено
Иван Пашов: Крушарски и негов адвокат правят абсолютен саботаж на всичко, тласкат клуба към умишлен фалит
Повече от година се възстановяваше от тежка контузия, но сега го сполетя нова беля
Белия: Нервен двубой! Създадохме две положения, вкарахме едното
Палазов: Каквато и да е обстановката в клуба, всеки трябва да си върши задълженията
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: