Повече от година се възстановяваше от тежка контузия, но сега го сполетя нова беля

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:42
1692
Нова беля сполетя талантливия футболист на Локомотив Пловдив Калоян Костов, научи Plovdiv24.bg. Централният защитник, който повече от година се възстановяваше от тежка контузия, получи нова травма по време на вчерашния мач срещу Спартак (Варна), загубен от черно-белите с 0:1.

Малко преди края на първото полувреме при един спринт към наказателното поле Костов почувства рязка болка и падна на тревата, без да е имало съприкосновение с противников играч.

Това означава, че най-вероятно е разтегнал или скъсал мускул, което ще го извади от строя поне за месец.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Калоян Костов скъса връзки на коляното на 25 август 2023 година при победата над Хебър с 4:3 в Пазарджик, когато дори вкара едното попадение в мача.

Първият му официален мач след претърпяната операция бе на 22 септември тази година, когато Любослав Пенев го изпрати да играе за втория отбор на Локомотив Пловдив при победата над Розова долина с 1:0 в мач от 8-ия кръг на Трета лига – Югоизточна група.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).