Спартак изскочи на второ място след 11-а поредна победа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:44 / 25.10.2024
2363
Спартак (Пловдив) продължи ударното си представяне в Трета лига - Югоизточна група и постигна 11-а поредна победа. Синьо-белите прегазиха Саяна с 4:0 в мач от 14-ия кръг, който се игра на градския стадион в Хасково.

Двубоят премина основно пред вратата на домакините, като резултатът бе открит още в 4-ата минута. Ариф Ферадов навърза двама защитника и стреля много силно. Вратарят Николов успя да избие, но топката попадна във Васил Стойчев, който при добавката бе точен за 0:1.

В 10-ата минута Пламен Цончев изведе отлично Ариф Ферадов, който със страхотен диагонален удар разстреля Николов и удвои резултата.

В 38-ата минута Свилен Щерев изпълни пряк свободен удар, при който топката срещна гредата.

След точно един час игра Петко Петков центрира отдясно и постави топката на главата на Тодор Тодоров, който я забоде неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата за 0:3.

В 65-ата минута след нова отлична атака Тодоров бе изведен сам срещу вратаря и го преодоля отлично за крайното 0:4.

Така Спартак (Пловдив) вече е втори в класирането с актив от 35 точки, една повече от Ямбол. лидер продължава да е Черноморец с 37 точки.

В следващия кръг на 2 ноември от 14:30 часа “гладиаторите" приемат тима на Карнобат. Преди това на 30 октомври от 15:00 часа Спартак ще гостува в Избеглии за мач от турнира за Купата на АФЛ.

Спартак игра в състав:

К. Милушев, В. Василев, К. Милев, А. Димов (Б. Величков), С. Мехмедов, Ц. Петров (В. Стоилов), П. Цончев, С. Щерев (А. Цой), В. Стойчев (П. Петков), А. Ферадов, Т. Тодоров (А. Димитров)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).