Вторият отбор на Локомотив Пловдив с нов успех в Трета лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:18 / 25.10.2024
447
Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) записа победа срещу Левски (Карлово) в среща от 14-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група. Възпитаниците на Васил Гърков надделяха над гостите с 3:2 на стадион "Пловдив“.

"Черно-белите“ започнаха по-активно срещата, като това даде резултат в 12-ата минута. Далечен удар на Васил Църцев бе отразен от стража на гостите, но при добавката Иван Узунов бе точен за 1:0.

След половин час игра "черно-белите“ удвоиха своята преднина. Веселин Празов бе изведен на добра позиция, като преодоля и стража на Левски, а след това подаде към Аксел Велев. Нападателят на Локомотив се освободи от двама защитници и вкара за 2:0.

В 65-ата минута резултатът стана класически. Ивилин Чехларски получи в наказателното поле на гостите и с мощен шут вкара за 3:0.

В 74-ата минута Левски (Карлово) успя да намали за 3:1. Гостите не се отказаха и продължиха със своя натиск, като в 86-ата минута вкараха за 3:2. В ответната атака Виан Станков можеше да се разпише за Локомотив, но нацели гредата. До края на срещата нови попадения не паднаха и момчетата на Васил Гърков се поздравиха с трите точки.

Черно-белите са на 5-о място във временното класиране с актив от 24 точки, една по-малко от четвъртия Гигант (Съединение).

Локомотив II игра в състав:

Даниел Амбарцумян, Пламен Петров, Тодор Павлов, Ивилин Чехларски, Тодор Нейчев, Мерт Салим, Васил Църцев, Иван Узунов, Божидар Костадинов, Веселин Празов, Аксел Велев (Антонио Вардин, Николай Георгиев, Алекс Местов, Алекс Младенов, Александър Александров, Кръстьо Банев, Виан Станков).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).