Познахте ли го? Валери Домовчийски в ново амплоа - герой от филма за Гунди

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:25 / 25.10.2024
2691
Бившата звезда на Левски и Ботев (Пд) и настоящ футболист и треньор в ДЮШ на Марица (Пловдив) Валери Домовчийски е направил дебют в съвсем ново за него поприще.

Нападателят участва във филма "Гунди - легенда за любовта“, като ролята му е на футболен съдия. Домо присъстваше и на официалната премиера на лентата, която събра преди дни 8000 зрители в зала "Арена София".

Днес се появи и снимка на Валери Домовчийски с реферския екип от филма. Той е заедно с други двама свои съграждани от Раковски - братята футболисти Пламен и Ириней Айлови.

"Знаете ли че, в най-нашумелия филм в момента за ГУНДИ участват цели трима футболисти от град Раковски. Братята Пламен Айлов и Ириней Айлов от ФК Секирово и звездата на Марица Пловдив Валери Домовчийски", написа Стефан Пенсов във Фейсбук страницата на третодивизионния ФК Секирово (Раковски).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).