Треньорът на Ботев: Важна победа, благодаря на президента и ръководството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:02
1498
Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез бе много доволен от победата с 1:0 срещу Черно море в двубой от 13-я кръг на efbet Лига.

"Черно море е добър отбор, играха мъжки, това е дерби. Беше важно да отговорим на техния футбол, мога да честитя на моите футболисти за тактическия супер мач, честито и на феновете. Пожелавам на моя колега Илиан Илиев късмет. Важно е да има дисциплина в играта, не е само до вратар и защитници, когато говорим, че не сме допуснали гол - всички играхме добре в дефанзивен план", заяви Душан Керкез.

"За нас победата беше много важна. Всичко е резултат от работата на моя екип и в клуба, важно е как се работи в тренировките. Може да искаш всичко, но ако футболистите не го направят, няма да се случи нищо. Да, вече имам 50 мача с Ботев Пловдив, благодаря на президента и ръководството, че са ме довели тук. Доволен съм, не правя планове, всичко се променя бързо, гледам мач за мач", каза босненският специалист.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).