Ботев гостува на Хайдук Сплит за контролна среща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (96)
16:50 / 25.01.2007
1297
Ботев се договори с Хайдук Сплит за контролна среща, съобщи БТА. Новината е потвърдил президентът на пловдивския клуб Димитър Христолов.

"Разбрахме се с ръководителите на Хайдук да им гостуваме на 11 февруари в Сплит", уточни Димитър Христолов. Той добави, че "жълто-черните" ще потеглят за Хърватия на 10 февруари с автобус и ще преспят в Сплит. След контролната среща с Хайдук "канарчетата" ще се прехвърлят с ферибот в италианския град Анкона, а след това с автобус ще отидат в Беневенто, където до 24 февруари ще проведат лагер.

Президентът на Ботев добави, че се получени покани за контроли от чешки и италиански отбори, които по това време са в Италия.

"В близките дни ще обмислим тези предложения и ще решим дали да приемем някои от тях или да играем само с италиански отбори", коментира Димитър Христолов.

Старши треньорът на Ботев Светослав Гърков съобщи, че дошлите на проби в тима чужденци-аржентинците Ектор Берон и Иван Моризод и сенегалеца Магет Семе са получили травми и тренират на облекчен режим. Информацията е на Нетинфо.


Виж коментарите (96)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).