Топ волейболен съдия окачи свирката

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:06
362
Дългогодишният волейболен съдия Чавдар Марев прекрати съдийската си кариера. Това стана с двубоя между Марица (Пловдив) и Марица 2022 (Пловдив) от Национална волейболна лига "Демакс“, който завърши 3:0 гейма за шампионките в зала "Строител".

Помощник в тази среща беше 21-годишният му син Мартин Марев, който е волейболен съдия от 5 години.

Адвокат Чавдар Марев е международен волейболен съдия и реферира волейболни срещи на най-високо ниво от 20 години. Също така е дългогодишен шеф на съдиите в региона и е запалил страстта към волейбола на десетки волейболни съдии.

Развълнуван, Чавдар Марев благодари на волейболните шефове, колеги и семейството му за подкрепата през неговата съдийска кариера и връчи свирката си и картоните на сина си Мартин.

"Детска мечта ми е да ръководя волейболен мач заедно с баща ми. Той е мой пример за подражание, не само във волейболното съдийство, но и в живота. Ще дам всичко от себе си да надмина постигнатото от него като съдия и да го накарам да се гордее с мен", каза Мартин Марев, преди да поеме щафетата и да се отправи към съдийския стол.

Специален плакет с много аплодисменти на публиката беше поднесен от Председателя на волейболната съдийска комисия Александър Виналиев. Тържеството беше уважено и от Президента на националната волейболна лига (NVL) Живко Желев, от Председателя на Супервайзорската комисия Петър Харизанов и от много волейболни деятели.

Чавдар Марев продължава волейболната си кариера като технически делегат и супервайзор на най-високо ниво.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).