Саидходжа скара скандинавци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (151)
10:30 / 26.01.2007
2277
Нападателят на Ботев Дормушали Саидходжа е на път да се превърне в ябълка на раздора между два скандинавски отбора - Хелзинборг и Рандерс. Саидходжа се представи отлично в първата контрола на шведския тим в ЮАР и по всичко личи, че оттам ще поискат да го вземат. Доскорошният тим на Хенрик Ларсон игра късно вчера с южноафриканския Амазулу и победи с 2:1. Саидходжа бе титуляр в контролна среща и отбеляза първия гол за отбора си още в шестата минута. Талантът от Асеновград реализира след пас на колегата си в нападение Оливиер Каракези. Втория гол шведите отбелязаха в 18-а минута чрез Фредерик Сванбек. Афиканците върнаха един гол в 70-а мин. чрез Окент. Треньорът на Хелзинборг Стюарт Батер е останал доволен от изявите му, но го посъветва да е по-твърд в единоборствата.

Следващият тест на „канарчето“ е срещу тима на Краля на футбола Пеле Сантос. Той ще е на 29 януари в Йоханесбург. Докато Хелзинборг оглежда нападателя, датският Рандерс изпрати вчера сутринта оферта. Шефовете на тима са изразили готовност да стартират преговори с президента на „канарчетата” Димитър Христолов. В конкретната оферта ръководството на Рандерс има желание да привлече Саидходжа като преотстъпен до края на сезона, а през лятото да го закупят. „Радвам се, че хората от датския отбор са харесали Муши. Оттук нататък ще преговаряме”, коментира Христолов. Информацията е на "Меридиан мач".


Виж коментарите (151)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).