Феновете официално възстанаха срещу Тасев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (200)
08:07 / 29.01.2007
2645
Феновете на Локомотив официално изразиха негодуванието си срещу политиката на новото ръководство, изпращайки му писмо което ви предоставяме в нередактиран вид:

Месец преди началото на тежкия пролетен полусезон, ние феновете искаме да зададем няколко конкретни въпроса.

Г-н Тасев,
Преди 9 месеца, вие дойдохте с големи амбиции и щедри обещания в Локомотив и помолихте, да подкрепим новото ръководство, осигурявайки му една година спокойствие. Към настоящия момент, много неща относно бъдещето на любимия ни клуб ни безпокоят и притесняват:
- Неясна структура с дублирани функции и размити отговорности.
- Трансферна политика, превърнала клуба ни в бит-пазар и несъответстваща на “четвъртия” по бюджет клуб в България.
- Пропаст между клуба и феновете, безпрецедентно неспазване на клубната принадлежност, традиции и емблема.
- Липса на информация около съдбата на нашия дом в парк Лаута.
- Ръководители, преследващи само личните си интереси, превърнали клуба в подвижен цирк.

Г-н Бонев,
Това ли е нашият Локомотив, облечен в екипировката на чужд отбор в оранжево-червено? Защо допускате клуба да бъде унижаван, заради лични интриги и дразги? Допитват ли се до вас, за трансферите на футболисти и безконтролното им заминаване на проби до знайни и незнайни отбори? Отговаряте ли вие за това?

Г-н Наков,
Преди три години бяхме шампиони, в клуба имаше дисциплина и сплотеност. Къде са те днес? Вие, ръководителите как общувате помежду си? Очи в очи, като големи мъже или чрез пощенски кутии в медиите?
Обещахте ни да имаме отбор до Нова година. За юношески ли става въпрос?

Г-н Узунов,
Вие, като най-успелия ни футболен съдия, демонстрирал безкомпромисност пред Стоичков, Ромарио, Оливър Каан..., защо се оставяте всички да ви водят за носа. Няма ли да кажете своята позиция за всекидневните неуредици и циркове на Лаута. И не го ли направите, вие ще сте поредният употребяван като Аян. По-добре истината днес, отколкото горчилката утре да обезсмисли вашата ежедневна всеотдайност.

Г-н Маринов,
Как готвите отбора за тежката пролет? Имате ли думата във взимането на решения за безразборното изпращане на футболисти на проби? Защо се оставяте да бъдете манипулиран и изнудван от непознати за футбола хора със слухове за постоянни трансфери? След разходката из аматьорските отбори и играчи, няма ли един достоен юноша на Локомотив, който да заслужи подготовка с първия отбор?

Уважаеми господа,
Опомнете се! На къде ни водите?
Пазете Локото! Не ни предавайте!


Виж коментарите (200)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).