Маринов: И аз съм фен, не предавам Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (197)
14:26 / 29.01.2007
2404
Треньорът на Локомотив Иван Маринов коментира декларацията. Той обаче засегна само частта, която се отнася за него.

- Вече 7 години съм в клуба и се чувствам локомотивец не по-малко от феновете - каза треньорът. - Те могат да бъдат сигурни, че никога няма да предам идеята. Времето ще покаже дали съм прав. Аз мога да обещая, че Локомотив ще бъде с класа над това, което беше през есента. Няма да е коректно, ако обещая класиране, купи и Европа - допълни Маринов. - Когато има реален интерес към някой наш футболист, няма да го спрем. Решението дали някой ще отиде на проби го вземам аз. Ръководството пък преценява дали да приеме офертата. Обвиняват ме, че съм манипулиран и изнудван от непознати за футбола хора. Имам представа кого визират. Затова мога да кажа, че тези лица никога не са се опитвали да ми налагат мнение. Пред президента съм казвал винаги това, което мисля - каза Иван Маринов.

Изпълнителният директор на клуба Атанас Узунов пък заяви, че винаги е готов на диалог с феновете.

- Нека да дойдат на лагера в Сандански и да изложат възраженията си. Когато съм в Пловдив, всеки фен може да ме намери в канцеларията. Открит съм. Бих изслушал всеки, който мисли за доброто на Локомотив. Крайното решение обаче взима собственикът - заяви Узунов. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (197)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).