Маричанки гонят нова класика с 3:0 над Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:46 / 24.02.2011
696
Волейболистките на Марица ще гонят поредна класическа победа, този път над гостуващия им утре под тепетата тим на столичната Славия в мач от поредния кръг на волейболното първенство при жените.

Утрешната среща е вечерта от 18 часа в спортна зала "Лаута" и е от 12-ия шампионатен кръг на женския елит.

През есенния полусезон момичетата на старши треньора Иван Петков разбиха с 3:0 като гост Славия в София и сега смятат у дома да продължат победния си ход като повторят резултата срещу белите, въпреки възхода на гостенките в последните няколко мача.

"Нашите момичета са много сериозни и всички в отбора са силно мотивирани и амбицирани за пореден успех. Славия е сериозен съперник и ние осъзнаваме това. Излизаме за нова категорична победа", коментира мениджърът на маричанки Борис Халачев.

Всички в Марица са здрави и готови за сблъсъка със Славия.

Белите продължават с доброто си представяне, като имат 8 победи и две загуби. С това те поддържат стабилно третото място в първенството, като имат един мач по-малко .
В предишния кръг белите победиха Локомотив (София) с 3:0 (25:6, 25:15, 25:13 ) в мач от 11-ия кръг на държавното женско първенство.

През последната седмица тима на Славия бе налегнат от грипна епидемия, която покоси повечето от състезателките и доведе до отлагане на срещата със Спартак 96 (Плевен) от десетия кръг на шампионата.

Въпреки здравословните проблеми, срещу Локо (София) славистките отново показаха висока класа. Домакините приключиха бързо с железничарки, като взеха крайната победа за по-малко от 60 минути игра.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).