Сенегалец от Ботев отива в Брестник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (74)
17:19 / 29.01.2007
1773
Ботев ще преостъпи на третодивизионния Брестник сенегалеца Магуе Сене, който ще остане в България. Това е единственият чужденец, който бе одобрен от старши треньора на „канарчетата” Светослав Гърков. 17-годишният футболист обаче трудно ще се адаптира веднага към обстановката в „А” група и поради тази причина ще бъде даден под наем в трета дивизия до края на сезона. Брестник ще се бори за промоция в „Б” група.

Днес нападателят на „канарчетата” Дормушали Саидходжа окончателно ще трябва да впечатли треньора на Хелзинборг. В 20 часа Муши ще играе контрола срещу Сантос и след този мач ще стане ясно дали шведите ще го привлекат. Ако това не се случи Саидходжа ще бъде продаден в Рандърс. Вчера датчаните изпратиха нова оферта за футболиста, като първоначално нападателят ще бъде преодстъпен, а след 3 месеца закупен.

В същото време Светослав Гърков хареса нападателя Емил Стоев и той ще остане в клуба.

Христолов разкри, че неговия отбор ще бъде настанен в база край Неапол, където се е подготвял на румънския национален отбор преди участието си на Световното първенство. Освен тях там са били отборите на Байерн, Спартак М и Рапид Букурещ. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (74)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).