Шефовете на Локо (Пд) искат мир с феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (124)
14:40 / 30.01.2007
1728
Ръководството на Локо (Пд) ще направи опит да изглади отношенията си с феновете на отбора на специална среща. Тя трябва да се състои в четвъртък или в петък. По този начин началниците от Лаута доказаха, че са реагирали адекватно и своевременно на острата декларация, в която привърженици на черно-белите зададоха множество неудобни въпроси към всеки един, заемащ ръководен пост в клуба. Инициатор на сдобряването е лично треньорът на Локо и главен селекционер Иван Маринов.

- Прави чест на г-н Маринов, че първи се отзова на нашата декларация и поиска такава среща. Никога не съм отричал, че Маслара е мъжкар, и съм сигурен, че ще ни отговори конкретно на въпросите. Би било хубаво обаче на този разговор да присъстват абсолютно всички водещи фактори в нашия клуб - заяви вчера д-р Константин Думанов, който е шеф на бизнес групата от привърженици на Локо (Пд).

Той обаче бе категоричен, че срещата ще се състои в Пловдив, като мястото и часът допълнително ще бъдат уточнени. Това зависи най-вече от собственика Александър Тасев, който в момента е в Италия заедно с вицепрезидента Кузман Маринков. Феновете ще се съобразят и с клубната легенда Христо Бонев - Зума, който на 3 февруари ще чества 60-годишен юбилей.

- При цялото ми уважение към Атанас Узунов ще кажа, че няма как всички привърженици да се вдигнем и да хванем пътя към Сандански. По-лесно е той да дойде тук в Пловдив и да отговаря на въпросите ни - каза още Думанов.

На срещата ще присъстват освен хората от ръководството на Локо (Пд), представители на фенклуба, членове на бизнес групата, както и поне по един тартор от всяка фракция. Същевременно от групировката "Неаполитани", която е най-голямата сред агитката на Лаута, обявиха вчера, че няма да говорят пред медиите, докато не се проведе въпросната среща. Според ултрасите в противен случай ще излезе, че всеки сплетничи зад гърба на другия. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (124)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).