Всички в Марица се надяват на пълни трибуни в "Олимпиада" днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:25 / 24.03.2011
1913
Всички в Марица - състезателки, треньори, служители и ръководители призовават пловдивските фенове да напълнят до краен предел спортна зала "Олимпиада" и да подкрепят отбора в решителния мач реванш в Пловдив днес от финалния плейоф срещу ЦСКА на държавното ни волейболно първенство в женския елит.

Нека пълната зала и безрезервната подкрепа от нашите привърженици да се превърне в допълнителния играч в състава на маричанки и всичко това да допринесе за победата над ЦСКА, афишираха от пловдивския волейболен клуб. Входа ще е безплатен, както във всички мачове до сега.

Момичетата на старши треньора Иван Петков са силно нахъсани и амбицирани за успех над ЦСКА. Повод за оптимизма е силната им игра срещу армейките в първия мач в София, в който само реферските брадви им отнеха заслужената победа. При победен за Марица развой на двубоя днес, пловдивчанки ще изравнят на 1:1 серията от 3-те финални мача и ще имат реален шанс да спечелят шампионската титла в ответната среща в спортна зала "Васил Симов" в София, тази неделя.

В "Марица" силно се надяват и на безпристрастно и компетентно съдийство, което по никакъв начин да не влияе върху резултата от мача, както бе на първия двубой с ЦСКА в столицата.

Мачът днес е от 16,00 часа и ще се предава пряко по Канал 1 и по БНТ Свят на Българската национална телевизия.

Маричанки за втора поредна година се изправят срещу ЦСКА във волейболния финален плейоф за определяне на държавния шампион на България при дамите и този път силно се надяват на краен успех и титла. И на финала, както в досегашните етапи от плейофите, се играе до две победи в три мача.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).