Локо с важна победа в Самоков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (99)
17:38 / 03.03.2007
3579
Локомотив постигна изключително важна победа с 3:1 при гостуването си на Рилски спортист в Самоков.

"Черно-белите" грабнаха своите домакини още от първите минути и рано успяха да открият резултата. В 4-та минута Халими напредна, Балдованлиев увлече трима защитници със себе си, което даде възможност на Халими да пусне топката към Въндев, който останал очи в очи с Манолков го преодоля.

Малко след откриването на резултата, Балдованлиев нахлу в наказателното поле и стреля, но топката премина на сантиметри покрай гредата.

След първоначалния натиск "смърфовете" намалиха оборотите, което позволи на домакините да организират хаотичен натиск. Все пак при едно центриране в 25-та минута Александров успя да изравни резултата, след като преди това четирима защитници на Локо се разминаха с коженото кълбо.

След изравнителното попадение възпитаниците на Иван Маринов отново се активизираха и логичното отново се случи. Златински изпълни перфектно пряк свободен удар и не остави никакви шансове на вратаря на домакините.

До края на полувремето отново малшанс на два пъти попречи на Балдованлиев да реши всичко в двубоя.

През второто полувреме отборът на Рилски спортист опита отново натиск, но липсваха идеи в играта на домакините, а защитата на Локомотив действаше организирано.

Така се стигна до 85-та минута, когато Румен Горанов с топовен шут от 35 метра направи резултата 3:1 и реши всичко в двубоя.


Виж коментарите (99)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).