Феновете на Локо на среща с футболисти и треньори в сряда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (94)
14:02 / 11.04.2011
10234
Сериозните проблеми в Локомотив носят все повече притеснения за феновете на отбора. По този повод днес те отправиха покана за среща към всички български футболисти и треньори в представителния тим. Тя ще се състои в сряда от 18.30 ч. на Лаута.

Днес сутринта част от отбора проведе тренировъчно занимание на главния терен на Лаута, като за титулярните футболисти от вчерашния мач, присъствието бе по желание. Единствено Габор Ерош бе съвестен и проведе възстановяване. За сметка на това Хуан Бариентос закъсня за тренировката с цял час. Утре Неделчо Матушев даде почивка на футболистите си и ще ги събере за двуразови занимания в сряда.

В същото време стана ясно, че ударът в главата на Пламен Крачунов не е сериозен и няма да има проблеми бранителят да вземе участие в тренировките през новата седмица. Сръбските ръководители Бранко Милованович и Саша Николич пък са в родината си, за да уреждат документите за пребиваването си в България.

Източник: lportala.net



Виж коментарите (94)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).