ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ераносян: Няма начин да се върна в Локо при това ръководство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 06.03.2007Коментари (30)1310
©
„При сегашното ръководство е почти невъзможно да се завърна в Локомотив Пд”, отсече бившият наставник на „черно-белите” Едуард Ераносян пред „Гол линия” на Дарик радио.

Той сподели и мнението си за началото но пролетния полусезон в А група: „Теоретично погледнато, хиксът на „Армията” не е решил титлата, но всъщност бе много важно за ЦСКА да спечели мача срещу Черно море. Жалко е за всички тези хора, че дойдоха на стадиона, и може би останаха разочаровани от видяното.”

„През тази една година разбрах кои са моите приятели. Вече съм по-спокоен, но рано или късно отново ще се завърна към футбола,” добави Едо. „Имаше няколко гръцки отбора, които имаха предложения към мен, имаше и от България,” призна той.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
loko
на 07.03.2007 г.
0
 
 
Ei СД, 6te ni razkaje6 li ne6to za ma4a botev CSKA na va6iya stadion kogato otnesohte petica...4e ne6to ne si spomnyam podrobnosti:)))
loko
на 07.03.2007 г.
0
 
 
moje li nyakoi da publikuva uspehite na dvata otbora za poslednite 20 godini?
Aнонимен
на 06.03.2007 г.
Aнонимен
на 06.03.2007 г.
0
 
 
ЦСКА падна на Лаута с 2:1,като втория гол беше на Иван Танчовски малко преди края,а преди това Георги Иванов-Гонзо беше изравнил за 1:1.Папагалите не ни интересуват.
д-р Фройдев-психолог
на 06.03.2007 г.
0
 
 
д-р Фройдев:Не успях да излекувам Акалов,фърлям си ,начи,дипломата по ветиринарна психулогия.С нощнуто му напикаване се справих, с фобията ,че е жълта шамандура -същу,преустанових бъркането в носа,гризенето на ноктите и замъглих погледа на гоцеделчевски прустак.Но с раздвуенуту му съзнание,че е релса по кояту ша мине влака за Крумуво-не успях!Sorry и саму Ботяф!
сд
на 06.03.2007 г.
0
 
 
утре ще има подробности за това как конкурентите за 2 място "Ботев"Пловдив и "ЦСКА" завършиха срещите си съответно срещу " Славия " и "Локомотив"Пловдив в един от решаващите кръгове в първенството 1993-1994 година .
Aнонимен
на 06.03.2007 г.
0
 
 
Надрусано циганче "сд" в Пловдив само един отбор се е молил да не му вкарват повече голове и това е отборът на комунистическата партия Ботяф!!! Това другото са си твои измислици на базата на 7:1, при който резултат подлогите от Ботяф започват да лижат насрания гъз на Дража!!!
сд
на 06.03.2007 г.
0
 
 
забравих да ви кажа че след мача на "Локомотив" Пд започват да имвикат "ОСЕМ " Пловдив по аналогия с "ОСЪМ" Ловеч!
сд
на 06.03.2007 г.
0
 
 
Мачът се играе на "Народна Армия" през есента на 1983 доколкото си спомням ."Локомотив " Пловдив след 3 годишно изгнание в Б група е влязъл в А РФГ от трети опит . В редовния сезон в Б РФГ , е изпреварен от "Берое",като втори в Южната Б група играе бараж с "Черноморец" който също губи . През лятото от А РФГ е административно изкаран "Спартак " Плевен , и загубилите баражите "Локомотив" Пловдив и "Осъм" Ловеч...играят нов бараж помежду си завършил 2:1 . Та "ЦСКА" разгромява с 8:2 "Локомотив "Пд , но най- интерестното от мача е че след петия гол на "ЦСКА" Бонев започва да се моли на пловдивчанина Спас Джевизов с думите "Спасе , стига сте вкарвали ,не ни правете за смях "!На което Спас му отговаря - " Няма страшно ще спрем като стигнем номера на фланелката ти!"По това време Бонев играе с №8 . "Армейците " спазват обещанието си .Между другото "Локомотив" след края на сезона отново изпада в Б група.
Aнонимен
на 06.03.2007 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболисти, треньори и фенове на Локомотив почетоха великия Аян Садъков
Любо Пенев стриктно спазва новите правила на "Лаута"
Митко Илиев и компания зарадваха малки локомотивци
Феновете на Локомотив се събират на "Лаута"
Футболистите на Локо искат среща с Крушарски, но без Любо Пенев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: