"Канарчетата" без нов автобус и през пролетния полусезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (77)
08:28 / 09.03.2007
1672
Пловдивският Ботев ще продължи да съществува без клубен автобус. Очакваният поръчков Мерцедес на стойност 300 000 евро все още не бил готов.

Возилото трябваше да акостира на стадиона край Бирената фабрика в седмицата след 3 март, както бе обявено през есента. Президентът на "канарчетата" Димитър Христолов обаче е забавил първата авансова вноска и немците са му казали, че автобусът може да бъде на линия най-рано в началото на лятото.

Дотогава представителният тим на Ботев ще продължи да ползва автобусните услуги "Случаен превоз".

"Жълто-черните" днес заминават на режим в Мелник преди утрешния мач с Беласица.
В групата на мястото на наказаните Йордан Минев и Георги Какалов ще влязат юношата Николай Димитров и нападателят Гриша Иванов.

"Въпреки кадровите проблеми за първи път отиваме на гостуване в негостоприемен регион напълно спокойни. Имаме сериозен актив от точки и трябва просто в Петрич да се наслаждаваме на играта", каза старши треньорът Светослав Гърков. Информацията е на Топспорт.


Виж коментарите (77)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).