ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (25)
Тезджан Наимова стана вицешампион по боулинг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:31 / 09.03.2007Коментари (6)3013
Отборът на Тезджан Наимова завоюва второ място в Дамския турнир по боулинг в Замъка „Ескалибур”, който се проведе по случай осми март под мотото „ЖЕНСКО ЦАРСТВО” и събра на едно място елитни пловдивски дами. Заедно с лекоатлетката в един тим се състезаваха скачачката Антония Йорданова, тежкоатлетката Недежда Стоянова и футболистката Анелия Динкова, които постигнаха този успех само с два дни тренировки в боулинг залата. Те записаха резултат от 775 точки, който ги подреди на второ място само на 50 точки разлика от победителките в състезанието – клиентките на Замъка „Ескалибур” в състав Нина Стоянова, Бойка Иванова, Мария Грозданова и Кръстина Страшимирова. „Скритите таланти” в боулинга се оказаха спортните журналистки, които започнаха надправарата с няколко поредни страйка и дадоха сериозна заявка за челно класиране. Репортерките на БНТ /Мария Павлова/, Нова Телевизия /Ралица Господинова/ и Евроком България /Мариела Хубинова и Поля Гешева/ доказаха, че за тях няма тайни дори в спорт като боулинга и заслужено се поздравиха с престижното трето място.

С подчетран финес и завидна лекота се справяха с топките и кеглите двата отбора на „VISAGES MODEL GROUP”. Топ манекенките на Пловдив показаха, че имат неподозиран боулинг потенциал, който тепърва ще развиват и ще подобряват своите резултати в Замъка „Ескалибур”, тъй като тяхната боулинг кариера е на крехката възраст от една седмица. Дългокраките девойки записаха пето и седмо място, постигайки резултат от съответно 673т. и 657т. Цветелина Бойчева /Мис Пловдив 2005/, Александра Стоилова, Десислава Алексиева и Ламбрина Йовчева се наредиха на пета позиция в класирането, а Весела Филипова /Мис Пловдив 2007/, Евгения Петканска, Ваня Маневска и Даниела Банева спечелиха призовете за седмо място в дамския турнир по боулинг.

След оспорваната боулинг надпревара женското царство продължи с посвещаването на дамите в рицарско звание. 18 девойки се заклеха във вярност на крал Артур за 24 часа. Церемонията беше извършена от ЕКБУР /главен оръженосец на крал Артур/ и СКАЛИ /ритуалчица на крал Артур/.
За най-смелите и атрактивни дами имаше много подаръци, осигурени от „Кока-Кола”, „Maze”, Хотел „Белмонт”, “Малибу”, бижута „Emozioni”, спортен център „Total Sport”, козметичен и фризьорски салон „Queen Like”, „REFAN”, Franco Ferucci Jeans и водка “Аляска HERBAL”.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
moje li takova bezob
на 12.03.2007 г.
0
 
 
Na tova mu vikam "myjka" prostutia...ot samite komentari si lichi kakvi sa dneshnite myje i po-tochno momcheta,moje bi a?! tctc
Дончо
на 10.03.2007 г.
0
 
 
Всичките съм ги ебал
mnogo gi razbirash
на 09.03.2007 г.
0
 
 
Ti puk mnogo razbirash ot prostitutki... da nqmash takava v semeistvoto ..
Aнонимен
на 09.03.2007 г.
0
 
 
Но кварталните проститутки си остават квартални проститутки,да не говорим за "Мис Пловдив 2005 и 2006" който много добре знам как извоюваха титлите си
Aнонимен
на 09.03.2007 г.
0
 
 
samo zakasalite kalafi poznavat kvartalnite prostitutki
Aнонимен
на 09.03.2007 г.
0
 
 
Като ги гледам на снимката - всичките квартални проститутки. Е га ти и падението за това момиче !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Извънредно! Шефът на Спартак: Спирам финансирането, няма да продължим в елита
Футболисти, треньори и фенове на Локомотив почетоха великия Аян Садъков
Ескалация! Набиха и съблякоха треньора на Спартак
Керкез избира между двама родни национали за отбраната
Изненада от Разград! Лудогорец има нов треньор, не е българин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: